• Hållbara produkter, pålitlig leverans, fri frakt och retur - läs mer om vårt löfte till dig nedan.

Innehåll som kan döljas

Vilka betalsätt kan jag välja på?

Du kan betala via kort med Visa, MasterCard och Maestro.

Vi erbjuder även köp via Klarna, Apple & Google Pay.

Hur & när kommer min beställning?

Vi levererar från eget lager, vilket ger korta leveranstider på cirka 1-4 arbetsdagar för beställningar inom Sverige. Din order kommer med posten direkt i brevlådan eller till närmaste ombud vid större ordrar. 

Beställningar som inkommer på röda dagar och helgdagar skickas nästföljande vardag.

Är frakten alltid gratis?

Det är alltid fri frakt och fria returer på beställningar inom Sverige.

För Danmark utgår en fraktkostnad på 36 DKK

För Europa utgår en fraktkostnad på 89 SEK.

Kan jag byta eller lämna tillbaka en vara?

Självklart! Alla returer och byten är kostnadsfria.

Dessutom erbjuder vi alltid 30 dagars öppet köp.

Vid retur, kontakta vår kundtjänst på: kundservice@mavnofsweden.com, ange ditt ordernummer och berätta vilka produkter du önskar returnera och varför. Därefter skickar vi ett SMS eller e-post med en QR-kod som du visar hos ditt ombud när du lämnar in paketet för retur.

Vid byte gäller samma procedur som ovan med undantaget att du även meddelar vår kundtjänst vilken vara du önskar byta till. Din nya vara skickas när vi mottagit din retur.

För både byten och returer måste samtliga varor vara i nyskick, ej använda och i originalförpackning. Alla återsända varor ska packas i sin originalkartong med minimalt rörelseutrymme för att undvika fraktskador.

Din återbetalning behandlas inom 14 arbetsdagar från det att vi mottagit din vara.

Kan samma vara skilja sig i färg?

Alla våra klockor och solglasögon är tillverkade av naturligt trä. Det gör att de får både en unik färg och ett eget mönster. Detta för att varan kan skilja sig skilja sig något från bilderna. Vilket träslag som används till din vara står på produktsidan.

Passar storleken på klockan mig?

Din leverans innehåller verktyg för att du snabbt och enkelt själv kan justera armbandet till önskat omfång om detta behövs. Klockans design gör det enkelt att ta bort en eller flera länkar ur armbandet, men det går även bra att lämna in klockan till en urmakare eller juvelare och få det smidigt åtgärdat.

Är klockorna vattentäta?

Klockorna är stänkskyddade och håller för exempelvis regn. Du kan däremot inte bära din klocka i duschen eller under simning då den inte är fullständigt vattentät. Våra klockor har 1 års garanti och täcker inte skador orsakade av exempelvis vatten eller annan vätska.

Varför ska jag köpa solglasögon eller en klocka i trä?

Metall och plast är inte bara utdaterat, utan även miljöskadligt. Naturligt trä designat till unika accessoarer är både modernt och ligger i tiden, men det gör dig också till en modemässig förebild.

Genom att köpa ett par solglasögon eller en klocka i trä från oss bidrar du till en friskare och renare värld. Träprodukter kräver betydligt mycket mindre energi att tillverka och ger ett lågt koldioxidavtryck. Då trä växer naturligt är det en förnybar och hållbar resurs som dessutom lagrar koldioxid och avlägsnar kemikalier från luften.

När du väljer någon av våra produkter i trä väljer du alltså ett material med många fördelar.
Våra träprodukter är betydligt lättare än man tror, slitstarkt och blir bara vackrare med åren.

Köp din nästa träaccessoar i vår webbshop.