• MAVN Of Sweden, etablerat 2019 i Malmö, är banbrytande inom modevärlden genom sitt engagemang för miljön och hållbara produkter. Vårt företag har en stark grund i att erbjuda stilmedvetna män ett alternativ till konventionella accessoarer, med fokus på miljövänliga och hållbara material sedan 2020.

  Vi strävar efter att minska vår klimatpåverkan genom att erbjuda produkter tillverkade av trä, läder och natursten. Dessa material inte bara adderar en unik touch till våra produkter utan minimerar även vår påverkan på miljön jämfört med traditionella metaller. Genom att välja MAVN Of Sweden kan våra kunder vara säkra på att deras stil inte kompromissar med planetens välbefinnande.

  Vår målgrupp är den moderna mannen som inte bara värdesätter trendiga och stilrena accessoarer utan också strävar efter att göra positiva val för miljön. Våra produkter är designade för att passa in i alla sammanhang, oavsett om det är på kontoret eller i vardagen. Vi tror på att mode kan vara både snyggt och hållbart, och det är den principen som genomsyrar varje aspekt av vår verksamhet.

  MAVN Of Sweden är mer än bara ett varumärke; det är en livsstil som förkroppsligar medveten konsumtion och ansvarstagande gentemot vår planet. Genom att välja MAVN Of Sweden väljer våra kunder inte bara elegans och stil utan också att vara en del av en rörelse mot en mer hållbar framtid. Join the movement, choose MAVN Of Sweden.

  -

  Frågor? Välkommen att kontakta oss via formuläret nedan.

  Vi finns här för dig!

KONTAKT