Steg-för-steg-guide för att välja rätt armbandsstorlek

Att välja rätt storlek på ditt armband är avgörande för att det ska sitta bekvämt och se bra ut när du bär det. För att hjälpa dig med detta har vi sammanställt en enkel guide för att mäta din handled korrekt innan du beställer ditt nästa armband.

 

  • Använd ett måttband: Ta fram ett flexibelt måttband som du kan linda runt din handled. Om du inte har ett måttband kan du också använda en bit snöre eller en remsa av papper.
  • Mät omkretsen: Linda måttbandet runt handledens mitt. Se till att måttbandet är tätt men inte för tight. Du vill ha en bekväm passform, så se till att lämna lite utrymme så att armbandet inte trycker mot huden.
  • Läs av mätningen: När måttbandet är runt handleden, läs av omkretsen i centimeter. Notera detta mått för att använda det när du väljer armbandsstorlek.
  • Tänk på önskad passform: Beroende på din personliga preferens kan du välja en storlek som är lite större om du föredrar en lösare passform eller en mindre om du föredrar en tightare passform. Tänk på hur du vanligtvis bär armband och vilken typ av rörelseutrymme du föredrar.

Att mäta din handled korrekt innan du beställer ett armband är avgörande för att säkerställa en bekväm passform och undvika returer eller byten. 

Följ dessa enkla steg för att få rätt storlek och njut av att bära ditt nya armband med stil!

Utforska vårt sortiment och låt oss hjälpa dig att hitta det perfekta armbandet som kompletterar din unika stil!

 

Tillbaka till blogg